Згорів Poe на відеореєстраторі NVR5216-16P-4KS2E NVR5232-16P-4KS2E

Syavko

New member
Привіт потрібна допомога. Було коротке замикання в мережі. Після чого вибило автомат від розеток. Як тілки автомат включили відеореєстратор включився, але камери які були підключені через пое не включились. Я розібрав відеореєстратор і побачив там вигоріло 2 резистори та 2 діоди. Діод M4 Та резистор RV1, RV2 Хто може допомогти знайти дані елементи, або замінники. Ось фото плати Дякую. Також ще не працює 2 камери по пое тільки по 12 вольт працюють

Вкладення

В.М.

Компетентный
Діод М4 - 400в 1А, RV - то захисні варистори по РоЕ, йдуть на корпус. Вилетіли від перенапруги. У Вас пошкодження змінним струмом, можливо камери стоять на металевій поверхні і там є негаразди. Або була велика перенапруга по 220, або фаза на проводі заземлення.
В камерах, приєднаних до каналів, де пошкоджено діоди, уже несправні модулі РоЕ (окр.плата). По цих лініях і пройшов змінний струм.
Просто заміни діодів і варисторів буде не досить.

Syavko

New member
Заміив діоди і так звані варистори вже працює. Але діоди і варистори випаяв із робочої камери Poe. Хотілося б поставити оригінал. Можете дати ссилку на алі? Або можливо в нас на Україні є. По поводу виходу з ладу учточнив в клієнта. Він включи в розетку електроплитку тен. А вона замкнула і вибило світло (автомат). Камери всі прикручені до металу так як стоять на складах там інших варіантів немає. Допоможіть ссилкою якщо можна на дані запчастини. Дякую.

В.М.

Компетентный
1.Камери ізолюйте обов'язково. Хоча б сухими дере'яними брусками. Брусок - до металу, кам.- до бруска. Інакше історія може повторитись.
2.Запчастини - в магазині радіодеталей (в Гуглі, наприклад: \"Радіодеталі" у пана Миколи\).
Діод типовий, параметри я написав. Варистор має бути вольт на 60. В РоЕ комутаторах (окремих), зазвичай стоїть супресор на 58в.

Syavko

New member
Дякую ось що я знайшов
rectifier diode M4-If1A-400V діод
RV1 - Voltage dependent resistor-SDVL4532SD650PT-1812 цей варістор чи резистор незнаю але такий на платі стояв.
але де замовити

greylynx

Member
Syavko, думаю, за посиланнями нижче великі магазини радіодеталей, які торгують по всій Україні.

Зверху