dss 7 есть вопрос в торможении камер

Всем привет есть у меня видео сервер и вот есть вопрос стоят у меня компы с квадро картами p5000 и на каждом комне по 2 монитора 43 дюйма, и вот аткая ситуация когда открываю 32 камеры все ок если еще одно окно открываю 32 штуки на другом экрана то все начинат подтармаживать хотя проц забиты рна 70 процентов, а видео карта на 25 процентов в гпу 400 мегабайт юзает и все, есть вопрос почем утак все во втором потоке, камеры 5 мегапиксельные стоят , непонимаю вообще ничерта почему идет торможение , я у же и карту ставил radion xt67000 tx 12 гиговая ничего непомогло оперативки 64 гига , может кто то сталкивался .

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Перевірте свої параметри ПК згідно вимог. Я прикріпив у вкладенні датащит DSS, зверніть увагу ще на параметри декодування (3.2 Performance in Software and Hardware Decoding for Minimum Configuration) - яка кількість камер, в якому розширенні при мінімальних технічних параметрах ПК, який вказаний в датащиті.

Параметри для DSS 7:
3144

Параметри для DSS 8,6:
3146

Вкладення

Останнє редагування:
Перевірте свої параметри ПК згідно вимог. Я прикріпив у вкладенні датащит DSS, зверніть увагу ще на параметри декодування (3.2 Performance in Software and Hardware Decoding for Minimum Configuration) - яка кількість камер, в якому розширенні при мінімальних технічних параметрах ПК, який вказаний в датащиті.

Параметри для DSS 7:
Переглянути вкладення 3144

Параметри для DSS 8,6:
Переглянути вкладення 3146
Все то прекрасно но клиент у меня примерно так и есть например xeon w2145 оперативки 32 гига карта radeon rt 6700 xt 12 гиг, да винт 256 ссд , эта проблема началась поставил 5 менапиксельные камеры , сам сервер не напрягается а вот клиенты капец

Спеціаліст
Команда форуму
Тому що навантаження декодування припадає на клієнт. Згідно таблиці, якщо ваші параметри клієнта ми розглядаємо як рекомендовані мінімальні виробником, то вам щоб декодувати 64 камери потрібно другий потік налаштувати з роздільною здатністю D1. У вас можливо в камерах стоїть допустимо 720P
3148

Тому що навантаження декодування припадає на клієнт. Згідно таблиці, якщо ваші параметри клієнта ми розглядаємо як рекомендовані мінімальні виробником, то вам щоб декодувати 64 камери потрібно другий потік налаштувати з роздільною здатністю D1. У вас можливо в камерах стоїть допустимо 720P
Переглянути вкладення 3148
У меня во втором потоке и идёт все и на 64 камеры идут тормоза на 32 все ок

Спеціаліст
Команда форуму
Я це зрозумів з першого посту, я вам писав зовсім про інше, а саме про роздільну здатність другого потоку, наведена таблиця в датащиті, там є можливості декодування при мінімальних і високих параметрах системи. У веб інтерфейсі камер перевірте яка роздільна здатність другого потоку, можливо понизьте її. У вас глючить, тому що клієнтський сервер не справляється.

Я це зрозумів з першого посту, я вам писав зовсім про інше, а саме про роздільну здатність другого потоку, наведена таблиця в датащиті, там є можливості декодування при мінімальних і високих параметрах системи. У веб інтерфейсі камер перевірте яка роздільна здатність другого потоку, можливо понизьте її. У вас глючить, тому що клієнтський сервер не справляється.
3149
в том и суть что тут все віставлено нормально.

Зверху