Злам камер серії K35/K15 по P2P

• Автор теми Fan
  • Дата створення

MIR4I

Member
який у вас роутер все це тримав? Цікавить саме фірма. Побачив що Мікротік. Просто там де немає Мікртіка такої проблеми немає. Відгукнітся у кого не Мікротік.
Якщо шо, в мене MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+, але не думаю, що роутер якось впливає. Впливає відкритість портів того роутера, а саме MikroTik може і повинен налаштовуватися дуже гнучко. Зрозуміло що в мене є фаєрвол, відкритий WAN для сервісів та служб. Тут питання перехвату, розшифруванні та підміні пакетів між камерою і сервером Dahua. Це суто моя думка

Anonim

Member
який у вас роутер все це тримав? Цікавить саме фірма. Побачив що Мікротік. Просто там де немає Мікртіка такої проблеми немає. Відгукнітся у кого не Мікротік.
В мене взагалі через 2 роутери різних марок пролізли, один з них взагалі через lte працює, тут все-таки більш схоже що проблема на стороні виробника.
Стосовно звернення щодо надання камери то я би з радістю але поки можливості долізти до неї немаю.

MIR4I

Member
краще так, вище надав прошивку. Розробник вже в курсі, працюють над новою прошивкою.
Мені вдалось прошити камеру штатно, через веб (DH_IPC-Consumer-Zi-Themis_Eng_P_V2.400.0000000.19.R.20210914.bin). Спочатку я її скинув до заводских, видалився ворожий адмін акаунт, потім я просто її прошив на нову прошивку, звістно без інтернету, налаштував і відключив Easy4ip. Поки що все добре.
Пишіть, якщо Вам ще потрібна на тест камера. В мене є 3шт - K35A які на акаунті і потрібно буде прошити

Wikigteh

New member
Мені вдалось прошити камеру штатно, через веб (DH_IPC-Consumer-Zi-Themis_Eng_P_V2.400.0000000.19.R.20210914.bin). Спочатку я її скинув до заводских, видалився ворожий адмін акаунт, потім я просто її прошив на нову прошивку, звістно без інтернету, налаштував і відключив Easy4ip. Поки що все добре.
додам, що після прошивки теж треба скинути на дефолт.
Дві камери К35 Dahua відключав від інтернету, далі скидання кнопкою->прошивка->скидання кнопкою, P2P відключив, далі прошив реєстратор Dahua найновішою прошивкою. Поки ОК.
На іншій локації К42 IMOU немає можливості добратись фізично, робив по іншому- скиданная в налашуванняих в Factory default-прошивка -в Factory default, P2P відключив (тут реєстратор не Dahua).
Обов'язково вимкнути UPnP на роутері (по замовчуванню вимкнуто але буває увімкнуто) та на камері P2P, Bonjour, UPnP(по замовчуванню вимкнуто але буває увімкнуто).
Поступають нові "зламані" K35P, що транслювали контент для дорослих (( Надписів discord вже не пишуть, мабуть "палять контору" надписи...

Зверху