Спроба покращити якість зображення в русі (наприклад поїхав мотоцик чи машина, їх відображення розмазане), зменшити підвисання які час від часу бувають. Так впливають на щось настройки саб стрім при перегляді через imou life чи ні?У другого потоку і без того нікчемне зображення, що ви там намагаєтесь побачити в змінах і навіщо це вам?
На змазання зображення при русі впливає кількість кадрів, тому у спеціалізованих камерах в параметрах 60 кад/сек. Imou камери це бюджетний сегмент для загального користування, не чекайте від них ВАУ ефекту.Спроба покращити якість зображення в русі (наприклад поїхав мотоцик чи машина, їх відображення розмазане)
Підвисає скоріш за все ваш зв'язок з пристроєм, якщо викачати архів з камери і переглянути його, то підвисання не повинно бути.зменшити підвисання які час від часу бувають.
Налаштування впливають, але досі не зрозумів навіщо вам другий потік.Ще раз повторюю - у другого потока низька роздільна здатність і там низький бітрей, змінивши параметри ви зміни можете не помітити, бо і без того низька якість.Так впливають на щось настройки саб стрім при перегляді через imou life чи ні?
Другий потік це відображення, наскільки я розумію. Тому і пробую добитись кращого, правда різниці не видно. Частота кадрів по максимуму, 25, що маін стрім що саб стрім. При 25 не повинно мазати рух наскільки я знаю. Якщо піднімаю бітрейт маін стріма, зоюрадення починає тормозити. Інтенет нормаьний, дана камера на проводі. Те що камери бюджет це ясно, але що тоді говорити про xmeye і ще дешевші. Дякую за відповідь, напевне треба дати спокій і користуватись як є, в майбутньому (якщо воно буде) можливо дахуа попробую.Налаштування впливають, але досі не зрозумів навіщо вам другий потік.Ще раз повторю у другого потоку низька роздільна здатність і там низький бітрей, змінивши параметри ви зміни можете не помітити, бо і без того низька якість.
Неправильно ви розумієте, по замовчуванню у вас завжди головний потік (якщо ви в налаштуваннях не змінили, або при перегляді не натиснули примусово SD-потік). Другий потік підключається для того, щоб коли у вас поганий інтернет, допустимо 2G/3G ви змогли хоч якось переглянути зображення.Другий потік це відображення, наскільки я розумію.