Підключенння відеореєстратора до камер

Добрий день, зіткнувся з проблемою: в мене є відеореєстратор DHI-NVR-4232-4KS2/L та DHI-NVR-4232-4KS3, також є камера IMOU K22AP з версією прошивки V2.800.20211129. Проблема в тому, що реєстратор DHI-NVR-4232-4KS2/L спокійно під'єднується до камері за приватним протоколом з портом 37777, а новий реєстратор DHI-NVR-4232-4KS3 під'єднується тільки за ONVIF протоколом 80 порт. Але мені потрібен саме приватний протокол, бо з ONVIF не можу змінювати назву каналу камери, що мені життєво необхідно. Можете підказати, як би мені під'єднати камеру К22АР до нового реєстратора?

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Imou більше немає жодного відношення до Dahua, вважайте що це сторонній виробник і на нових прошивках додається тільки по Onvif. У S3 стоїть нова прошивка тому не можете додати по приватному протоколу. Щоб змінити ім'я каналу достатньо зайти на веб інтерфейс камери і змінити там ім'я камери.

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Я не бачу причин суттєвих для того, щоб вам понижати прошивку. При тому, дивлячись яка у вас версія, понижати потрібно буде через RS232 порт, бо увалите пристрій. Є ось така найстаріша у мене DH_NVR4x-4KS3_MultiLang_V4.001.0000000.1.R.231025.bin

Я не бачу причин суттєвих для того, щоб вам понижати прошивку. При тому, дивлячись яка у вас версія, понижати потрібно буде через RS232 порт, бо увалите пристрій. Є ось така найстаріша у мене DH_NVR4x-4KS3_MultiLang_V4.001.0000000.1.R.231025.bin
Зрозумів, тоді мабуть не буду таким займатися. Тоді назва камери у реєстраторі буде підтягуватися з назви камери, яку я самій камері дам?

Зверху