допоможіть знайти вірну прошивку для DHI-XVR5108HS-4KL

mulusifi

Member
зараз встановлена така.

Тип: DHI-XVR5108HS-4KL

Канал записи: 8

Версия: V1.0

WEB модуль: 3.2.7.85020

Onvif версия: 2.42(V1.1.2.444854)

Версия ПО: 3.218.0000001.1, Дата прошивки: 2017-09-01

чи існують нові прошивки на нього ?
Чи взашалі має сенс її оновлювати чи ні ?
Чи були якісь виправлення багів в нових прошивках або росширення функціоналу/оптимізації ?
Я заплутався в ревізіях та не можу зрозуміти які підходять для нього.

Останнє редагування:

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Новіша прошивка є https://vidimost.com/dh_xvr5x08-4kl
Оновлюватись варто, бо це прошивка з багатьма змінами (як мінімум, щоб працювали нові камери 5МП) і з новим інтерфейсом GUI 4.0. З 2020 року відбулось багато змін у виробника з P2P, тому щоб корректно працювало хмарне з'єднання теж потрібно оновлювати прошивку.

mulusifi

Member
Новіша прошивка є https://vidimost.com/dh_xvr5x08-4kl
Оновлюватись варто, бо це прошивка з багатьма змінами (як мінімум, щоб працювали нові камери 5МП) і з новим інтерфейсом GUI 4.0. З 2020 року відбулось багато змін у виробника з P2P, тому щоб корректно працювало хмарне з'єднання теж потрібно оновлювати прошивку.
я не дуже довіряю "китайскій хмарі" тому відключав її та настрював через локальний IP + локальный VPN по сертифікату.
Питання про існуючі записи , вони злетять або залишаться після оновлення, чи треба їх зберігати кудись ?

Спеціаліст
Команда форуму
На архів це не впливає, а от скидання налаштувань реєстратора на заводські потрібно зробити після оновлення, щоб не було помилок в роботі.

mulusifi

Member
На архів це не впливає, а от скидання налаштувань реєстратора на заводські потрібно зробити після оновлення, щоб не було посилок в роботі.
я мав на увазі скидання налаштувань не зітруть існуючі записи та вони залишаться доступні для перегляду в SmartPSS ?

Спеціаліст
Команда форуму

mulusifi

Member
не розумію як вимкнути p2p на цій версії , я вимикаю його але після ребуту він знову вмикаються.

mulusifi

Member
робив напряму та через веб інтерфейс , таке відчутья що частица параметрів не працює.

не відображає час у блоках Live view на підключеному моніторі через HDMI – не працює оверлей часу.
В smart PSS час є в блоках live view.

Спеціаліст
Команда форуму
Так а в заводські скидали після оновлення? Це велике оновлення після того, що у вас було, обов'язково потрібно скидати.

mulusifi

Member
скидав , таке відчутья що частица параметрів в ріад онлі и не змінюються .
спробую знов оновитись и скинути усі параметри , якщо не допоможе то можливо прошивка крива .

Спеціаліст
Команда форуму
скидав , таке відчутья що частица параметрів в ріад онлі и не змінюються .
спробую знов оновитись и скинути усі параметри , якщо не допоможе то можливо прошивка крива .
Ну крива не може бути, бо ви ж не перший хто нею прошивається.
Спробуйте цю https://fex.net/uk/s/neeezd5

mulusifi

Member
в цій версії п2п нарешті вимкнулось , але як зробити відображення часу не зрозумів хоча запрацювало глобальне, можливо його там и немає а лише глобальне.

mulusifi

Member
Зверху