Восстановление прошивки в imou bullet 2c IPC F42P

jamshid

New member
в нашем городе отсуствует сервис imou, я на почту написал и они предоставили файл для загрузки через flesh какрту но данный способне работает так как я до этого ошибочно пробовал востановит прошивку с другогокамеры

Andy

Well-known member
Потрібно зашити у флеш-пам'ять рідну прошивку, а потім відновити програмне забезпечення за допомогою карти пам'яті.
Бо дампів на imou я взагалі не зустрічав на форумах, а на офіційному сайті навіть немає викладених оновлень прошивок, як у Dahua, наприклад.

jamshid

New member
я купил новую камеру и снял с него dump и залил на не рабочую но ситуация не изменилос

Andy

Well-known member
Якщо вони мають відмінні назви, придбані в різний час, то вирогідність, що вони належать до однієї платформи дуже мала

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
я купил новую камеру и снял с него dump и залил на не рабочую но ситуация не изменилос
Ви залили дамп від іншої моделі камери, ви HWID порівняйте. Тому у вас і не працює. Вам просто не потрібно було лізти у флеш. Яку вам прошивку дали китайці? Назву напишіть. Бо ту що ви намагаєтесь залити з F42FEP - це LC_IPC-Consumer-Hai-Euler2

Зверху